Aarlanderveen mist overtuiging en speelt doelpuntloos gelijk

Gouda | Aarlanderveen heeft op bezoek bij Gouda twee kostbare punten verloren in de strijd om de koppositie. Achterin hield men “de nul”, maar het anders zo makkelijk scorende Aarlanderveen deed dat nu niet, met de brilstand tot gevolg.

Aarlanderveen trainer Arjen Linstra: ‘We begonnen goed aan de wedstrijd met veelvuldig balbezit en een paar kleine kansjes. Helaas werden deze niet benut. Gouda was vooral aan het tegenhouden en probeerde via counters en spelhervattingen gevaarlijk te worden. Dit werden ze ook geregeld, mede doordat de concentratie niet bepaald top was deze wedstrijd.’

‘Onze concentratie was niet bepaald top deze wedstrijd’

Arjen Linstra | Trainer Aarlanderveen

Een minuut voor rust kreeg Aarlanderveen de grootste kans. Aziz El Bouazatti is normaal gesproken een zekerheid in het benutten hiervan, ditmaal miste hij jammerlijk en hierbij raakte hij tevens geblesseerd, waardoor hij na de rust vervangen moest worden door Davey Grimmelius. Even later moest Linstra nog tweemaal noodgedwongen wisselen. Eerst moest Derk Gruppen er vanaf en later ook Fahri Margoum. Ondanks de wissels werd het spel iets beter en kwamen er ook wat kleine kansen, echter ontbrak de echte overtuiging waardoor de wedstrijd in een terechte 0-0 eindigde.

‘Na afloop weet ik niet goed of we nu een punt gepakt hebben of er twee verloren hebben. Dat laatste overheerst nu wel, omdat ik vind dat wij meer moeten kunnen laten zien dan dat wij vanmiddag hebben gedaan. Aanstaande week moeten we maar eens goed in de spiegel kijken en volgende week moeten we onze rug zien te rechten om ons te revancheren tegen het lastige Be Fair’, aldus Arjen Linstra.

Bekijk hier de uitslagen en de stand

Opstelling Aarlanderveen:
Maico du Chatinier; Bram Egberts, Mike Busse ©, Robbie Nagtegaal, Valentijn Oudijk; Sallem Chemlalli, Derk Gruppen (48. Bryan de Heer), Fahri Margoum (57. Jamal Kalisse); Jorn Poelwijk, Aziz El Bouazatti (46. Davey Grimmelius), Elias Karmiris

Archieffoto Ronald Snellink

Nicolaas Boys strijdend ten onder tegen RKDES

Rohda '76 - Sportief, 0172SPORT

Sportief laat zich naar de slachtbank dirigeren door Rohda ´76