Aarlanderveen al snel klaar met Gouda

Aarlanderveen | Met zes punten in vier dagen deed Aarlanderveen goede zaken in de strijd om het laatste nacompetitieticket en hebben ze zich bovendien uitstekend hersteld van de zeperd tegen Nieuwkoop.

Uit bij Gouda kwam het al snel aan de leiding doordat een corner van aanvoerder Thom Nouwens direct binnen vloog. De 0-2 was een diepe bal op Moussa Kalisse die rustig en beheerst afrondde.

‘In mijn ogen hadden we vandaag echt een grote uitslag kunnen neerzetten’

Sander van Dijk | Trainer Aarlanderveen

‘Het is lekker voetballen als je zo snel op 0-2 komt. Ondanks dat hadden we de verdedigende organisatie niet altijd op orde waardoor het nog spannend bleef. Maar net voor rust maakten we de 0-3 en was de wedstrijd gespeeld’, aldus Aarlanderveen-oefenmeester Sander van Dijk. Ook de derde treffer kwam op naam van Kalisse. Hij was het eindstation na een lange bal van achteruit van doelman Jari van Veen, deze werd doorgekopt door Killian Bouwhuis waarbij Kalisse voor de afronding zorgde.

Van Dijk: ‘De tweede helft lag er voor beide ploegen enorm veel ruimte, en dat hadden we beter kunnen en moeten uitspelen. In mijn ogen hadden we echt een grote uitslag kunnen neerzetten. Maar ik ben heel tevreden dat we relatief eenvoudig met 0-4 gewonnen hebben’. De 0-4 kwam overigens op naam van Killian Bouwhuis die een lage voorzet van Jorn Poelwijk binnen werkte.

Opstelling Aarlanderveen:
Jari van Veen; Valentijn Oudijk, Steven van der Pijl, Ramon Aronius, Chris den Haan (67. Mats Westmaas); Elias Kamiris, Alessio van der Straaten, Thom Nouwens ©; Jorn Poelwijk, Killian Bouwhuis en Moussa Kalisse (67. Kees Boekel)

Archieffoto Ed Nagtegaal

Nicolaas Boys knokt zich naar punt bij Zwammerdam

Nieuwkoop kent zeer weinig moeite met hekkensluiter VVC