0172SPORT-CUP

0172SPORT-CUP: Zaterdag derdeklassers bij elkaar

Noorden | Gisteravond was op Facebook live de loting te volgen van de 0172SPORT-CUP, de opvolger van de RTV Lokaal Bokaal. Op Sportpark ‘De Koet’ – de locatie van ons toernooi – haalde Ruud Bos balletjes uit de pot met daarin de namen van ‘onze’ acht clubs.

Het koste enige moeite om de getrokken balletjes open te krijgen maar dit ligt hoogstwaarschijnlijk aan de geringe spierkracht van onze commerciële man… Als eerste toverde hij Aarlanderveen uit de pot dat zo groepshoofd werd van poule A, Zevenhoven werd dit vervolgens van poule B. Nadat hij met enige hulp van zijn assistent alle balletjes open had gekregen zag de volledige poule-indelingen er als volgt uit:

Poule A:
Aarlanderveen
TAVV
Sportief
sv Nieuwkoop

Poule B:
Zevenhoven
Altior
Nicolaas Boys
NSV’46

Een uiterst interessante loting waarbij titelverdediger Aarlanderveen het moet gaan opnemen tegen competitiegenoten TAVV en Nieuwkoop. Sportief zal in deze poule moeten proberen zijn huid duur te verkopen en het de derdeklassers zo lastig mogelijk te maken. In poule B is wachten ons ook een paar krakers. Op papier heeft zondag-tweedeklasser Altior de beste papieren maar misschien weten beide zaterdag vierdeklassers wel goed weerstand te bieden. En hoe ver is Nicolaas Boys, dat komend jaar ook graag de stap wil gaan maken naar de tweede klas en zich zo bij buurman Altior wil voegen. Al met al zeer interessant voor publiek en natuurlijk de heren trainers. Zij zullen na deze dag weten of zijn team op schema ligt om tijdens de eerste competitiedag goed voor de dag te komen.

De 0172SPORT-CUP wordt gehouden op zaterdag 31 augustus. Ieder team speelt drie poulewedstrijden van een half uur waarbij de poulewinnaars zich kwalificeren voor de finale die omstreeks 14.30 uur gespeeld zal worden. In deze finale zal men naast de eer van de Gemeente Nieuwkoop ook strijden om de 0172SPORT-CUP; een schitterende wisseltrofee die hoogstwaarschijnlijk een prominente plaats krijgt in de kantine van de winnaar. Het complete speelschema volgt snel, houd onze site in de gaten, clubs worden nog bericht.

Het filmpje van de live-loting is terug te vinden op onze Facebook-pagina.

‘0172-rijders’ presteren ook over de grens

JRM Reizen, 0172SPORT

JRM Reizen: Op de eerste plaats liefhebbers