Vul nu je voorspellingen in voor de Jumbo Bas Bobeldijk Poule!

Nieuwkoop | Over twee weken start de competitie weer en uiteraard gaan we ook dit seizoen een vervolg geven aan de Jumbo Bas Bobeldijk Poule!

De eerste editie leek Gert-Jan Pellegrom winnend af te sluiten en in de tweede editie was Alex Bode uitstekend gestart. Beide edities werden helaas voortijdig beëindigd. Wel hadden we afgelopen zomer een succesvolle EK-editie.
Ditmaal hopen we de Jumbo Bas Bobeldijk Poule ook daadwerkelijk te kunnen afronden en de door JRM Reizen gesponsorde voetbalreis (voor 2 personen naar Engeland) aan de winnaar te overhandigen.

De spelregels ten opzichte van het afgelopen seizoen zijn ongewijzigd. Wel zijn er nog meer dubbele punten te verdienen doordat er nog meer derby’s zijn! Maar liefst 18 keer zal dit seizoen je score verdubbeld worden en dit begint al vanaf speelronde 1.
Tot een dag voor de eerste speelronde is het bovendien mogelijk om de 7 bonusvragen (deze staan onderaan bij de voorspellingen) – welke goed zijn voor 15 punten per goed beantwoorde vraag – in te vullen! Deze worden aan het eind van het seizoen bij je score opgeteld.

Voor iedere weekwinnaar is er weer € 50,- shoptegoed te winnen bij Jumbo Bas Bobeldijk en de mannen van JRM-reizen zullen de maandwinnaar weer voorzien van een waardecheque ter waarde van € 50,-. Degene die aan het einde van het seizoen bovenaan staat zal worden uitgeroepen tot Meestervoorspeller en wint een compleet verzorgde JRM-voetbalreis voor twee personen naar Engeland!

Iedereen kan zijn of haar voorspellingen weer invullen met het bestaande gebruikersaccount. In de loop van de jaren zijn er veel extra of overbodige accounts ontstaan. Na een aantal speelrondes zullen we niet gebruikte accounts verwijderen en het klassement ‘opschonen’. Overigens hebben we het verzoek dat eenieder zoveel mogelijk zijn of haar echte naam gebruikt.

Gratis bootcamp bij Anytime Fitness Ter Aar

0172SPORT, Stijn Molenaar, Sportief

Missen van kansen breekt Sportief lelijk op