Voordrachten De Sportverkiezing Nieuwkoop 2018

Regio | Het is weer tijd om sporters voor te dragen want de Sportverkiezing Nieuwkoop komt er weer aan. Voor de negende keer wordt het inmiddels in de regio bekende evenement georganiseerd op vrijdag 15 maart 2019.

Het jaar 2018 is nog niet voorbij, maar gaat nu al de boeken in als een sportief zeer geslaagd jaar voor vele plaatsgenoten. In Nieuwkoop willen we die toptalenten tijdens de Sportverkiezing graag een extra podium geven. Maar ook de vrijwilligers die actief zijn bij de sportclubs, mogen niet vergeten worden.
Heeft jouw vriendin, buurman of sportploeg in 2018 een bijzondere en sportieve prestatie geleverd? Geef ze dan nu op!

Categorieën
Je mag zelf jouw Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Sporttalent voordragen. Ook zijn er prijzen voor de Sportorganisatie en Sportvrijwilliger(s). Nieuw dit jaar is de categorie Sportcoach, dit is een coach die een sporter of ploeg naar de top heeft gebracht. De coach moet wel verbonden zijn met de gemeente Nieuwkoop, hij woont en / of werkt als coach in de gemeente Nieuwkoop.

Is jouw coach degene die jouw (ploeg) naar de top brengt, laat het ons weten en geef hem op.

Voordragen tot 20 januari
Iedereen kan een sporter of vrijwilliger voordragen. Een onafhankelijke jury, bestaande uit voormalige topsporters, bepaalt aan de hand van deze voordrachten welke drie uiteindelijk worden genomineerd.

Ga naar www.desportverkiezingnieuwkoop.nl en vul het formulier in.

Foto: John Kwakkenbos (archief)

Zevenhoven toont veerkracht tegen Hertha

Lees vanaf nú alles over jouw club!