Lees vanaf nú alles over jouw club!

Sport verbroedert, is gezond, zorgt voor plezier én sociale samenhang. Iedereen is op één of andere manier verbonden met sport. Jong en oud, man of vrouw, iedereen sport en volgt sportprestaties op de voet.

Clubs en sporters uit onze regio hebben grote behoefte aan redactionele aandacht en de inwoners vanuit de gemeente Nieuwkoop aan lokaal sportnieuws.
0172SPORT is vanaf heden dé nieuwe lokale sportwebsite die op deze wens inhaakt en de sportliefhebber dagelijks gaat berichten over actuele sportgebeurtenissen vanuit de gemeente Nieuwkoop, in woord én beeld.

0172SPORT is de opvolger van RTV Lokaal en zal zich (vooralsnog) alleen gaan richten op sport uit de gemeente Nieuwkoop. De (nieuwe) mensen achter 0172SPORT zullen zich binnenkort aan je voorstellen.

Met een professioneel journalistiek team berichten wij middels voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, achtergronden en interview over de plaatselijke voetbalclubs. Maar het is niet alleen voetbal wat je op 0172SPORT zult vinden; ook de vele lokale tennistoernooien, hockey, volleybal en natuurlijk onze regionale schaatshelden zullen we veelvuldig belichten.

Tweewekelijks verzorgen wij een nieuwsbrief met hierin al het sportnieuws, die je op ieder mobiel apparaat kunt lezen. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan in de rechterkolom die je op elke pagina van deze website kunt vinden. Schrijf je je in maak je tevens kans op een Intersport Giftcard t.w.v. € 25,-!

Mis jij op dit moment nog iets op deze website? Of wil je een nieuwsbericht of agendapunt aanleveren? Dat kan door een e-mail te sturen naar redactie@0172sport.nl.

0172SPORT redactie

Voordrachten De Sportverkiezing Nieuwkoop 2018

TAVV tankt vertrouwen voor hervatting competitie