Gouda, Sportief, 0172SPORT

Voorbeschouwing Sportief – ROHDA’76

Noorden | De mannen uit Woerdense Verlaat konden vorige week het Goudse feestje niet verstoren. Met 4-0 werd er verloren van de kampioen en dat is geen schande. Sportief is de laatste weken qua resultaten best aardig bezig en heeft zich wat steviger gemeld in de middenmoot. Nu ontvangt het op het Govert van Tilburg Sportpark het op de tiende plaats staan ROHDA’76 uit Bodegraven.

Trainer Willem de Vegt van de Bodegravers had de opdracht aan het begin van het seizoen om jeugdspelers in te passen in het eerste elftal. In het begin leek dat aardig te lukken, maar op een of andere wijze komt het er (nog) niet uit. Men zal dit seizoen dan ook zien als een overgangsjaar. Voor Sportief geldt dit allemaal niet. De smalle selectie van Stoof bekijkt het week voor week.

In Bodegraven eindigde dit treffen in een gelijkspel. Beide ploegen meenden toen recht te hebben op meer, maar hielden er slechts een puntje aan over. Sportief heeft in eigen huis nog altijd een reputatie hoog te houden, want het sprokkelt de punten vooral thuis bijeen. Alleen al vanwege die statistiek dichten wij de Green White Army de beste kansen toe in dit duel.

Bekijk hier het programma en de stand

Archieffoto Gerard Haak

Voorbeschouwing kampioenswedstrijd Zevenhoven – Aarlanderveen

Aarlanderveen voorzitter De Jong: ‘Een jongensdroom komt uit’