Voorbeschouwing kampioenswedstrijd Zevenhoven – Aarlanderveen

Zevenhoven | Ondanks dat Alphense Boys wel wilde meewerken aan een Aarlanderveens feestje (1-2 tegen Roodenburg, red.) moest de platte kar toch nog voor een weekje de remise in. Eerlijk gezegd rekende niemand in Aarlanderveen op zo’n bonus, ook het technisch kader niet. Maar het zal uitstel zijn en geen afstel, want de marge is te groot om geen kampioen te worden.

De titel van Aarlanderveen zou dan ten koste moeten gaan van Zevenhoven. De ploeg van Chris Snatersen schoot in de late namiddag in Noordwijk met scherp door maar liefst zes keer het net van SJC te laten bollen. Wél moest het zelf ook vijf tegentreffers incasseren, maar als je er eentje meer maakt win je dus. De uitslag doet er dan niet zo veel toe. Dat was toen. Nu staat er een compleet andere uitdaging op het programma in de vorm van de toekomstig kampioen.

Eén ding weten we zeker: Het wordt een gezellige drukte op het complex. Aarlanderveen heeft maar liefst veertien verliespunten minder dan de nummer twee (F.C. Oegstgeest) en kan bij winst zeker de schaal pakken. Bij iedere andere uitslag is men afhankelijk van Koudekerk-Oegstgeest en Meerburg-Alphense Boys. Maar we gaan er alsnog van uit dat Aarlanderveen de titel gaat opeisen en dus volgend seizoen derdeklasser wordt, overigens voor het eerst in de historie.

Bekijk hier het programma en de stand

Archieffoto Website SV Aarlanderveen (foto uit de heenwedstrijd)

0172SPORT, sv Nieuwkoop, nieuw bestuur

Veel nieuwe gezichten in Nieuwkoop-bestuur

Gouda, Sportief, 0172SPORT

Voorbeschouwing Sportief – ROHDA’76