0172SPORT, Altior-Concordia

Voorbeschouwing: kan Altior de draad weer oppakken tegen ASC?

Oegstgeest | Voor Altior staat donderdagavond om 20.30 uur de inhaalwedstrijd tegen de Ajax Sport Combinatie. ASC is momenteel de ploeg in vorm. Voor de winter was het kommer en kwel in Oegstgeest, na de break werd er nog niet verloren…

Men boekte afgelopen week een gelijkspel en daarvoor werden er zowel tegen Schoten als ESTO overwinningen behaald. Ook net voor het hervatten van de competitie liet ASC in een oefenduel met Nicolaas Boys zien heel behoorlijk te kunnen voetballen. De Nieuwveners leden dan ook een ruime nederlaag.
Altior zelf speelde afgelopen weekend niet vanwege het oneven aantal ploegen in de competitie, de week daarvoor was men ook al vrij toen de wedstrijd tegen de tegenstander van vanavond dus niet doorging. Heeft Arjan van der Laan ervoor kunnen zorgen dat men er vanavond staat en de goede lijn van de laatste weken een vervolg kan geven? Ook Altior is namelijk na de winter nog ongeslagen. De laatste wedstrijd pakte men een punt tegen Pancratius na een doelpuntloos gelijkspel en was het vooral op creatief gebied heel minimaal allemaal. Wel zag het er achterin heel degelijk uit en dit is wel eens anders geweest. Vooral centraal achterin moet Arjan van der Laan noodgedwongen nogal eens wisselen. Wie zullen vanavond het centrale duo vormen? Kiest de oefenmeester voor Van Veen-Blommestein, het duo dat indruk maakte tegen Pancratius of kiest hij weer voor de toen afwezige Tom van Vliet?
Hoe dan ook reist Altior gezien de stand af als favoriet en wij verwachten dat men deze status eer aan zal doen.
Poule tip: 1-2

Gehavend Sportief lijdt gevoelige nederlaag tegen Kamerik

Voorbeschouwing op de wedstrijden in speelronde 14