Voorbeschouwing Altior – Teylingen

Langeraar | De Langeraarders haalden een punt op in Roelofarendsveen en achteraf gezien een heel belangrijk puntje. Doordat onder hen de meesten puntloos bleven kunnen de oranje-zwarten opgelucht ademhalen en alvast met een schuin oog verder kijken naar een nieuw jaar in de tweede klasse.

De gasten uit de Bollenstreek hoeven ook zo nodig niet meer. Het heeft al een periodetitel op zak, maar zal zich wel naar die fase toe in vorm willen spelen om een gooi te doen richting eerste klasse. Met zo’n nacompetitie weet je het immers nooit; het kan snel afgelopen zijn maar ook tot mooie dingen leiden…

Het heilige moeten is er voor allebei wel af. Altior krijgt dus nog één keer de kans om voor het eigen hondstrouwe publiek een leuke voorstelling op te voeren. Dat zou mooi zijn. De krachtsverhoudingen onderling vallen reuze mee, getuige de uitslag van de eerdere wedstrijd van 7 oktober (3-2 Teylingen) Er is dus van alles mogelijk, als het maar geen potje zomeravondvoetbal wordt. Want het publiek verdient meer dan dat.

Bekijk hier het programma en de stand

Archieffoto Letty Blanken

vv Kamerik, vv Sportief, 0172SPORT

Voorbeschouwing Sportief – Rijnstreek

Voorbeschouwing Nicolaas Boys – Slikkerveer