Voorbeschouwing Altior – RKDEO

Langeraar | De vloek van het niet kunnen winnen voor het eigen thuispubliek is eindelijk doorbroken. Een benauwde 3-2 tegen Concordia geeft bovendien wat lucht voor de komende weken. Nu wacht er een forse uitdaging en opnieuw op de thuisbasis….

Altior – RKDEO
De ploeg uit Nootdorp haalde fors uit in het eerste duel tussen deze ploegen, maar dat gaf de eigenlijke verhoudingen in het veld slecht weer. Altior miste een grote kans om de score te openen, maar vergat de trekker over te halen. De Wet van Murphy voltrok zich als een schaduw over deze wedstrijd. De eerste de beste mogelijkheid voor RKDEO lag er direct in en vanaf dat moment liepen de Langeraarders alleen maar achter de feiten aan. Het gevolg was dan ook niet moeilijk te raden….
RKDEO is er alles aan gelegen om de aansluiting richting de top drie te houden met onder andere HVV en OLIVEO. Wippolder ligt daarnaast ook nog op de loer met hetzelfde aantal punten als de Nootdorpers. Dus zij hebben alle baat bij een goed resultaat. Altior kan aanhaken bij ASC, die een lastige uitwedstrijd te verteren hebven bij Laakkwartier. Beide clubs dus belangen genoeg om goede zaken te doen in de stand. Een thuisoverwinning smaakt altijd goed en zeker naar meer. Of dat deze middag gaat lukken is maar zéér de vraag, maar waarom niet? Er is in 2020 nog niet verloren. Sterker nog: Er is zelfs geen puntenverlies geleden, dus het zelfvertrouwen is er. Nu de punten nog…
André’s Jumbo Bas Bobeldijk Poule tip: 2-2

Archieffoto Peer Compeer

0172SPORT, Robin van Koert, TAVV, NSV'46

Robin van Koert verlaat NSV’46 voor avontuur bij TAVV

Voorbeschouwing RKDES – Nicolaas Boys