Voetbalclinic op 6 mei bij Alphense Boys

Alphen a/d Rijn | Het afronden van Lewandowski, de sprint/snelheid van Haaland, de passeeracties van Anthony, de pass van Kevin de Bruyne, het kijkgedrag van Son en het verdedigen van Alvarez. Op 6 mei maakt Voetbalopleidingscentrum.nl in een ‘Voetbalreis rond de Wereld’ de kwaliteiten van topspelers trainbaar bij Alphense Boys.

In de meivakantie organiseert Voetbalopleidingscentrum.nl de leukste en meest uitdagende voetbalclinic van de meivakantie op 6 mei bij Alphense Boys (van 09:30 tot 15:30 uur). Onder leiding van gediplomeerde trainers maakt het bedrijf op een leuke manier de kwaliteiten van topspelers trainbaar. De clinic bij Alphense Boys is toegankelijk voor kinderen van 6 tot 16 jaar voor zowel leden als niet-leden van de vereniging.

Aanmelden
De kosten voor de clinic bij Alphense Boys bedragen €69,- per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, gezonde tussendoortjes en leuke prijzen. Inschrijven voor een voetbalclinic is mogelijk via www.voetbalopleidingscentrum.nl.

Voetbalopleidingscentrum.nl
Voetbalopleidingscentrum.nl is een samenvoeging van Voetbalomgeving en De Complete Techniek. Waar Voetbalomgeving trainers en coaches online bediende, deed de Complete Techniek dit vooral offline. Door beide bedrijven onder één dak te huisvesten zijn zij in staat om trainers, coaches én verenigingen zowel online als offline te ondersteunen.

Melissa Wijfje zomertraining

Hoe Melissa Wijfje terugblikt én vooruit kijkt

Start2Tri cursus van Triathlon Club Alphen