Veteranen SV Aarlanderveen kampioen

Driebruggen | Zaterdag 25 mei 2019 zijn de Veteranen van SV Aarlanderveen kampioen geworden van de tweede klasse KNVB. De wedstrijd in Driebruggen, tegen naaste concurrent WDS, werd met maar liefst 0-6 gewonnen, terwijl een gelijkspel al had volstaan voor het team van coach Arnold van Lith.

Aan het begin van het seizoen had Aarlanderveen nog verloren van WDS, maar dit keer was er geen enkele twijfel wie er het beste team van dit seizoen was. Binnen een kwartier had aanvoerder Ronald de Rooij al een hattrick op zijn naam en de tweede helft was dan ook een formaliteit. Jordi Wijfje, Corné Vink en Karel Muileman waren de andere doelpuntenmakers.

Na het laatste fluitsignaal nam De Rooij de officiële kampioenschaal van het bestuur van SV Aarlanderveen in ontvangst en kregen alle spelers een mooi aandenken. Op het eigen Polderpark werd het kampioensfeest gevierd met een gezellige barbecue. Het betekende een mooie afsluiter van een geweldig seizoen met veertien overwinningen, één gelijkspel en drie nederlagen. Door het behaalde kampioenschap promoveren de Veteranen van SV Aarlanderveen naar de eerste klasse, het hoogst haalbare niveau binnen de KNVB. De veteranencompetitie is gelijk aan de reguliere competities voor recreatief voetbal, maar dan voor spelers van 35+.

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Missie volbracht

verrassingsreis, JRM Reizen

VADERDAGTIP: De voetbalverrassingsreis!