Verhitte topper tussen TAVV en CVC Reeuwijk eindigt onbeslist

Ter Aar | TAVV – CVC Reeuwijk was de wedstrijd tussen de nummers 3 en 4 van de ranglijst en het minieme verschil tussen beide ploegen was ook in de onderlinge confrontatie te merken, waarbij het duel in een 1-1 gelijkspel eindigde.

In de eerste helft kwam TAVV op een 0-1 achterstand en deze tegentreffer kwam eigenlijk uit de lucht vallen, aangezien de bezoekers tot dat moment nog geen kans hadden gehad. Bryan de Bruin zorgde voor de openingstreffer, nadat Joep van Keulen de bal goed had door verlengd. ‘Deze tegentreffer was echt zonde, want we speelden een zeer goede eerst helft. Gelukkig komen we daarna terecht op 1-1’, aldus verdediger Sebastiaan van der Voorn. Nick Straver benutte de strafschop na een overtreding op Eric van der Hout.

‘Als je naar de laatste vijftien minuten kijkt had er veel meer ingezeten’

Sebastiaan van der Voorn | Verdediger TAVV

Na de rust krijgt TAVV steeds meer moeite met de inzakkende Martijn Kok en weet CVC Reeuwijk er steeds beter tussen uit te spelen. Toch creëren ze nauwelijks kansen, maar in deze periode laten de bezoekers zien over veel kwaliteit in de ploeg te beschikken. In het laatste kwartier krijgt TAVV het initiatief terug in handen en krijgt het nog een aantal goede kansen op de 2-1, echter gaat deze er niet meer in.

Van der Voorn: ‘Als je naar de laatste vijftien minuten kijkt had er veel meer ingezeten. Wat er daarna gebeurd wil ik toch nog graag even kwijt. De scheidsrechter laat het volledig uit de hand lopen. Allereerst met een paar hele verkeerde beslissingen. Zo wordt Dorus Boddeke, die alleen nog een verdediger voor zich heeft en deze sierlijk omspeelt, omver gehaald. Volgens de scheidsrechter was er niets aan de hand. Ook wordt Jesse Modderaar in de zestien onderuit gehaald, waarbij blijkbaar niet aan de hand was. Nadat de wedstrijd afgefloten is begint hij ineens met kaarten te strooien. Als je hem bij wijze van spreken wilde bedanken, bestond al de mogelijkheid dat je geel kreeg.’

Rodney Pater; Björn Valentijn, Sebastiaan van der Voorn, Jesse Modderaar, Chiel Konings(Yannick Otto); Nick Straver, Jeffrey Pieterse (Roel Vogel), Randy Verwoerd ©; Eric van der Hout (Lyndon de Bruijn), Donny van der Neut, Dorus Boddeke

Foto Kees Verhaar (klik hier voor meer foto’s)