Aarlanderveen te sterk voor Lugdunum in aantrekkelijk duel

Aarlanderveen | Na een boeiend duel heeft Aarlanderveen voor het eerst sinds 26 februari de drie punten in eigen huis gehouden. Lugdunum werd na een 3-1 ruststand met 4-2 verslagen.

Aarlanderveen-trainer Sander van Dijk: ‘We begonnen heel goed aan de wedstrijd en het was dan ook lekker dat gelijk de eerste twee kansen erin zaten. Na de 3-1 maakten we op precies het juiste moment, vlak voor rust, de 3-1.’ De eerste treffer kwam op naam van Alessio van der Straaten, Killian Bouwhuis verdubbelde de score en ‘mister Aarlanderveen’ Jorn Poelwijk zorgde voor het derde doelpunt.

‘Tegen tien man kwamen we alsnog onnodig in de problemen’

Sander van Dijk | Trainer Aarlanderveen

‘Na de rust kreeg Lugdunum al snel rood, maar kwamen we tegen tien man alsnog onnodig in de problemen. We vergaten het goed uit te spelen en om te gaan met de ruimte die we kregen. Lugdunum kwam met tien man zelfs terug tot 3-2. De 4-2 was dan ook wel een opluchting en het is zeker fijn dat we eindelijk weer eens thuis de punten hebben gepakt.’

De bevrijdende 4-2 werd gemaakt door Bouwhuis, die daarmee zijn seizoentotaal opvijzelde naar zes. Door deze overwinning is Aarlanderveen weer terug in de top-5 en volgende week wacht de derby tegen buurman Nieuwkoop.

Opstelling Aarlanderveen:
Jari van Veen; Bram Egberts, Luca Janszen (26. Junior Sonowo / 61. Jimmy Nieumeijer), Steven van der Pijl, Ramon Aronius; Valentijn Oudijk, Thom Nouwens ©, Alessio van der Straaten; Jorn Poelwijk (71. Elias Kamiris), Killian Bouwhuis, Chris den Haan (71. Moussa Kalisse)

Klik hier voor de uitslagen en de stand

Foto’s Ed Nagtegaal

Verhitte topper tussen TAVV en CVC Reeuwijk eindigt onbeslist

0172SPORT, AlphenseBoys-NSV46

Zevenklapper voor NSV’46 op bezoek bij Alphense Boys