Tennissen in Open Aarlandentoernooi

Ter Aar | Het Aarlandentoernooi – het open tennistoernooi van Tennisvereniging Ter Aar – vindt ook dit jaar plaats in week 30. Van zaterdag 20 tot en met zondag 28 juli kunnen tennissers uit de hele omgeving meedoen aan enkel-, dubbel- en mixpartijen.

Inschrijven kan in de categorieën 4 tot en met 8. Categorie 7 en 8 kent als leeftijdsgrens zeventien jaar en ouder, de overige categorieën zijn geopend voor alle leeftijden. Naast de vele tenniswedstrijden draaien de bar en keuken deze week overuren met elke avond een driegangenmenu en op vrijdag de feestavond met – net als vorig jaar – zanger Marco Laros.

Vanzelfsprekend is de gratis loterij weer ingepland en zijn er in de grote loterij ook weer vele mooie prijzen te winnen. Thema dit jaar is TV-TAs, oftewel de schiereilanden worden naar Ter Aar gehaald. Hierdoor is er zon, zee en strand op het TVTA-park. Er kan ook gepadeld worden in de padelkooi, met of zonder instructie.

Inschrijven voor het open toernooi kan tot en met maandag 8 juli op https://mijnknltb.toernooi.nl of www.toernooi.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen via aarlanden@hotmail.com.

verrassingsreis, JRM Reizen

VADERDAGTIP: De voetbalverrassingsreis!

Jordy Zwart, VVSB, Tino Stulen, 0172SPORT

Jordy Zwart zwaait af bij VVSB in degradatiekraker