Tennispark TV Ter Aar opent 8 maart

Ter Aar | Tennisvereniging Ter Aar opent haar poorten op maandag 8 maart. Een week later dan gepland vanwege de late vorstperiode, maar de leden van de club kunnen hun hart dus weer spoedig ophalen. Ook nieuwe leden zijn welkom.

Door de vorst in de grond en de vele sneeuwval die daaraan voorafging, is de ondergrond nog te nat en daardoor te zacht om de banen al speelklaar te kunnen maken. Maar groundsman Jack Heemskerk en de vrijwilligers van TVTA gaan ervoor zorgen dat het tennispark aan de Vosholstraat in Ter Aar maandag 8 maart open kan. Om te tennissen en om padel te spelen, want sinds 2 jaar beschikt TVTA over een prachtig en steeds geliefder wordende padelbaan.

Jeugd- en jongvolwassen leden tot en met 26 jaar kunnen tennissen en padelen in groepjes van vier spelers, voor de leden boven deze leeftijdsgrens is alleen enkelen – met twee spelers op één baan – toegestaan. De kantine blijft voorlopig gesloten, naar de wc gaan is wel mogelijk.

Lid worden
Misschien denk je erover lid te worden van Tennisvereniging Ter Aar. Dit kan heel makkelijk via www.tvteraar.nl/lid-worden. Eerst meer info krijgen, dat kun je lezen op www.tvteraar.nl/info. En wie wil ontdekken of tennis iets is, kan met de sport kennismaken door drie lessen te nemen voor 30 euro. Informatie hierover op www.tvteraar.nl/info_2.

Tennisvereniging Ter Aar hoopt jou spoedig op het park te mogen begroeten.
www.tvteraar.nl

Mika Valentijn verruilt Zevenhoven voor NSV’46

Opnieuw 2 versterkingen voor Aarlanderveen