TAVV wint nuttig oefenpotje tegen Zevenhoven

Ter Aar | Een week voor aanvang van de tweede seizoenshelft wist TAVV in een interessante wedstrijd streekgenoot Zevenhoven te verslaan. De bezoekers hervatten de competitie een week later maar ondanks het verlies lieten ook de geelhemden zien klaar te zijn voor de competitiehervatting.

In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Marco Pellegrom kreeg vroeg in de wedstrijd een grote kans maar wist Edwin Pieterse niet te passeren. Zevenhoven hield lang knap stand tegen de koploper uit de derde klasse A, maar moest na een half uur het hoofd buigen toen Eric van Hout diep werd gestuurd en simpel wist af te ronden: 1-0. Vlak voor rust wist Marco Pellegrom zijn tweede kans van de wedstrijd wel te benutten en zodoende gingen de ploegen met een 1-1 ruststand de kleedkamer in.

Na rust werd er door beide ploegen veel gewisseld, bij Zevenhoven vooral uit nood. Chris Snatersen zag zijn centrale duo Sjoerd Zuijdervliet en Mika Valentijn uitvallen maar maakte zich na afloop nog niet druk, hij was vooral tevreden over de prestatie van zijn ploeg. Maar ondanks het prima spel van de bezoekers ging de overwinning uiteindelijk toch naar TAVV. Dorus Boddeke besliste halverwege de tweede helft de wedstrijd door op een knappe manier de 2-1 te scoren.