TAVV leidt beschamende nederlaag in laatste thuiswedstrijd

Ter Aar | Een week na de officiële degradatie stond voor TAVV de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Daarin kwam medekoploper Voorschoten ’97 op bezoek, uit werd hiervan met 2-0 verloren.

In de thuiswedstrijd stond deze stand al halverwege op het scorebord, ook ditmaal in het voordeel van Voorschoten. Na de rust liepen de bezoekers verder weg bij de ploeg van Frenk van der Kleij en niet zo’n klein beetje ook. Na negentig minuten was de teller gestopt bij 0-8. ‘We moeten ons echt schamen. Dit was echt heel slecht. Natuurlijk werken de vele blessures niet mee, maar dit is een schande voor de vereniging. Je moet je ook aan je sportieve plicht houden en dat deden we ook niet’, aldus een teleurgestelde Kevin van Wijk, die bij afwezigheid van aanvoerder Lars van der Pijl de positie centraal achterin innam.

‘We moeten ons schamen. Dit is een schande voor de vereniging’

Kevin van Wijk | Verdediger TAVV

Door deze monsterscore is Voorschoten ’97 op doelsaldo gelijk gekomen met de andere koploper (DSO). Volgende week volgt de ontknoping om het kampioenschap, waarbij het doelsaldo hoogstwaarschijnlijk de beslissing gaat brengen. TAVV gaat in de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Soccer Boys, de nummer vijf van de ranglijst.

Bekijk hier de uitslagen en de stand

Opstelling TAVV:
Edwin Pieterse; Björn Valentijn, Kevin van Wijk, Jesse Modderaar, Chiel Konings; Mike Keijzer, Stam Smoorenburg (Luke van Veen), Randy Verwoerd ©, Jordy Hoogervorst (Leon de Lange); Mitch Keijzer, Mitchel van Wijk (Bas Ouwerkerk)

Foto’s: Kees Verhaar (klik hier voor meer foto’s van de wedstrijd)

Voorbeschouwing Nicolaas Boys – Slikkerveer

Triathlon Nieuwkoop zoekt vrijwilligers!