TAVV en Aarlanderveen als eerste uit de startblokken

Regio | TAVV en Aarlanderveen hebben vanavond (dinsdag 8 januari) van alle regioclubs als eerste hun oefenwedstrijd afgewerkt.

Derdeklasser Be Fair bleek na negentig minuten met 2-1 te sterk voor TAVV. Nick Straver zorgde tien minuten voor rust voor de 0-1 en de ploeg van Frenk van der Kleij hield deze voorsprong lang vast. In de tachtigste minuut kwam de thuisploeg langszij en vijf minuten later werd de 2-1 eindstand op het scorebord gezet.

Ook Aarlanderveen kwam tegen de reserves van ARC op een 0-1 voorsprong. Derk Gruppen zorgde voor de openingstreffer. Nog voor de rust kwam ARC op gelijke hoogte. In de tweede helft was het over voor Aarlanderveen en scoorde ARC nog vier keer. Dit resulteerde in een terechte 5-1 eindstand.