Open weekendtoernooi TVTA

Nieuwkoop | De Aarlanden open toernooicommissie van Tennisvereniging Ter Aar verzorgt ook dit jaar een open Winterweekendtoernooi in Sportcentrum Nieuwkoop. Het toernooi staat gepland voor zaterdag 26 en zondag 27 januari, en zaterdag 2 en zondag 3 februari.

Net als vorig jaar is het de bedoeling om vooral een gezellig tennistoernooi te organiseren waarbij speelplezier voorop staat. Het toernooi is voor iedereen toegankelijk; leden van TVTA, deelnemers van het Open Aarlandentoernooi, tennisliefhebbers die regelmatig tennissen in Sportcentrum Nieuwkoop, maar ook alle andere tennissers uit de regio die via dit toernooi kennismaken met de mogelijkheden van Sportcentrum Nieuwkoop.

Er wordt gespeeld in de categorieën dames-, heren- en gemengd dubbel. De duo’s worden ingedeeld in poules op actuele ranking. Ieder koppel speelt minimaal 2 keer. Het toernooi is geen officieel KNLTB-toernooi, er wordt niet gespeeld om punten voor de ranking. Inschrijven kan via www.toernooi.nl (Weekendtoernooi TV Ter Aar).

Naast tennissen zijn er alle dagen broodjes te bestellen en wordt op beide zaterdagavonden een maaltijd geserveerd. Dus ook aan de inwendige mens is gedacht.

Mochten er vragen zijn of lukt het inschrijven niet, mail dan naar januiteraard@gmail.com.

TAVV en Aarlanderveen als eerste uit de startblokken

Nicolaas Boys richt zich op competitiehervatting