Sportverkiezing Nieuwkoop 2019 op vrijdag 13 maart

Nieuwveen | Op vrijdagavond 13 maart 2020 worden – in Zalencomplex De Ringkant te Nieuwveen – de genomineerden en winnaars in de verschillende categorieën van de Sportverkiezing Nieuwkoop 2019 bekend gemaakt.

Vanuit de gemeente, maar ook van daarbuiten, heeft de organisatie vele voordrachten mogen ontvangen voor de diverse categorieën van de sportverkiezing. De jury – bestaande uit Jan van der Marel, Arjan van der Laan, Wil van der Laan, Rick van der Hoorn en Roland Scholten – heeft zich gebogen over de voordrachten en per categorie drie kandidaten genomineerd waaruit weer de winnaar gekozen zal gaan worden. De voordrachten zijn hier te vinden, waar per categorie de sporters nader zijn belicht.

Tijdens de avond van de Sportverkiezing Nieuwkoop 2019 zullen alle voorgedragen sporters en vrijwilligers aanwezig zijn en worden ter plekke de genomineerden en daarna de winnaars bekend gemaakt. Daarnaast zal de Gemeente Nieuwkoop een Waarderingsprijs uitreiken aan een partij of personen die zich op bijzondere wijze heeft ingezet op het gebied van sport en bewegen. Met dank aan Zoetemelk Media Service zal er een prachtig aangekleed ‘podium’ staan, waarop de hoofdpersonen van deze avond naar voren worden gehaald.

De aanvang van de avond is 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur). De toegang is gratis. Een ieder is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Voorbeschouwing RKDES – Nicolaas Boys

Aanbieding: 3daagse voetbaltrip met 2 wedstrijden in Londen