0172SPORT, Bodegraven-Sportief

Sportief ziet Bodegraven eerste elftal terugtrekken

Bodegraven | Voetbalvereniging Bodegraven trekt per direct het eerste elftal uit de competitie in de A-categorie. Bodegraven kende steeds vaker moeite om een volwaardig elftal op de been te brengen. Voor Sportief en de algehele stand heeft de terugtrekking ook gevolgen, al is dit minimaal.

Sportief won eind oktober op eigen veld met 3-0 van de geplaagde Bodegravers en verliest dus drie punten en drie goals. Concurrenten MMO en Kamerik maakten beide zeven treffers in hun ontmoetingen, waarbij laatstgenoemde een tegentreffer incasseerde. Toch verandert er wat ten opzichte van de huidige top-3 wanneer de KNVB alles verwerkt heeft. Football Factory speelden namelijk met 2-2 gelijk en levert slechts één punt in en neemt hierdoor plaats drie over van Kamerik. De Leidenaren naderen koploper Sportief nu tot op vier punten.

Het wegvallen van Bodegraven heeft ook consequenties voor het Woninginrichting aan Huis Ter Aar Gouden Handschoen- en ons topscorersklassement. Zo verliest Stijn Molenaar één goal, bij kompaan Daniël van Leeuwen gaan er twee doelpunten van zijn totaal af en levert doelman Bjorn van der Laan zijn clean-sheet in.*

*De wijzigingen zijn inmiddels doorgevoerd in onze ranglijsten

0172SPORT, voorbeschouwingen

Voorbeschouwing op speelronde 14

Aarlanderveen begint teleurstellend aan belangrijke reeks