Sander van Dijk verlengt contract met 2 seizoenen bij Aarlanderveen

Aarlanderveen | Sander van Dijk is momenteel aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij Aarlanderveen bezig. De samenwerking bevalt van beide kanten dusdanig goed dat de in Ter Aar woonachtige oefenmeester zijn contract met twee seizoenen heeft verlengd.

Van Dijk heeft in zijn eerste acht wedstrijden indruk gemaakt bij de ‘Trots van de Polder’. In de pittige derde klasse A won hij met zijn ploeg zes van de acht wedstrijden en daardoor staat Aarlanderveen momenteel op de tweede plaats.

Volgens Aarlanderveen voorzitter Leo de Jong is Van Dijk momenteel de juiste man op de juiste plaats. ‘Sander staat met veel voetbalkennis, passie en inzet voor de groep, en is een meerwaarde voor de selectie. We zijn dan ook zeer verheugd dat we de samenwerking na dit seizoen met twee jaar gaan verlengen.’

‘Ik ben vooral heel erg blij met het vertrouwen en de kans om op langere termijn aan iets moois te bouwen’

Sander van Dijk over zijn contractverlenging

Ook Van Dijk is blij met zijn contractverlenging. ‘Ik ben vooral heel erg blij met het vertrouwen en de kans om op langere termijn aan iets moois te bouwen. Momenteel zet ik mijn eerste stappen als seniorentrainer en ik heb het heel erg naar mijn zijn bij de club.’

Naast Van Dijk heeft ook Henny van Raaij – één van zijn assistenten – aangegeven door te gaan. Henk van Hof, de andere assistent-trainer, zal na dit seizoen wel afscheid nemen. Van Hof heeft samen met Arjen Linstra aan de basis gestaan van de transformatie van Aarlanderveen naar ambitieuze derdeklasser.

Foto: Website Aarlanderveen

Vijfde plaats voor Snellink op 5.000 meter

Wijfje komt tekort op 3.000 meter