Sander van Dijk en Cora van Rongen te gast bij De Kale Kenners

Ter Aar | Aanstaande vrijdag 29 maart is er weer een nieuwe uitzending van De Kale Kenners. De heren zijn weer terug op hun uitvalsbasis langs de Oostkanaalweg, na eerder actief te zijn geweest tijdens de Sportverkiezingen van de gemeente Nieuwkoop.

Gast van het eerste uur is Sander van Dijk, huidig jeugdtrainer bij Alphense Boys. Hij is bijzonder succesvol bezig bij deze club. Onlangs speelde hij met zijn team in de strijd om de KNVB-beker nog tegen Ajax, een strijd die pas ver in blessuretijd werd beslist. Elke week speelt zijn ploeg in competitieverband tegen BVO’s en met klinkende resultaten. De uit Langeraar afkomstige oefenmeester gaat volgend seizoen na vele jaren trouwe dienst bij Alphense Boys zijn geluk beproeven bij FC Lisse…

Maar allereerst is er aandacht voor The Rotary Bike Challenge, welke zal worden gehouden op zondag 7 april op het Lindeplein in Ter Aar. Marco Kastelijn en Frank Leliveld komen namens de Rotary uitleg geven over dit evenement, dat nu al het aantal deelnemers van vorig jaar al heeft overtroffen. Uiteraard is er ruimte voor nóg meer deelnemers, die fietsen voor het goede doel. Ook hebben enkele prominenten uit de sportwereld hun medewerking toegezegd. Hoe men zich hiervoor kan aanmelden verneemt u van deze twee heren aan tafel bij De Kale Kenners, direct na het nieuws en de reclame rond 19.00 uur.

In het tweede uur is er aandacht voor golf en voor een bijzondere vrouw in deze groeiende sport. Cora van Rongen is trainer/coach bij het G-golf, speciaal voor mensen met een beperking. Uit haar erelijst blijkt dat zij uitermate succesvol is en bijzondere resultaten heeft weten neer te zetten. Van Rongen was twee weken geleden nog voorgedragen als Sportcoach van het Jaar en dat zegt veel over haar. Met haar nemen de heren een kijkje in de golfsport en in het bijzonder ook naar Golfclub Liemeer waar zij actief is. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er enkele G-golfers aanschuiven in de studio om over hun bevindingen te komen vertellen. Het belooft dan ook weer een prachtige uitzending te gaan worden .

RTV Hollands Midden is te vinden op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal). Uiteraard is ook alles te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl.

Archieffoto Kees Verhaar. Inzet: John Cuvelier (trainer Alphense Boys), André van der Voort en Theo Leliveld.

Zesde plaats voor Maryn Könst in daguitslag NK quads Varsseveld

Voorbeschouwing Floreant – Zevenhoven