Resterend programma voor onze zondagclubs

Na drieëntwintig speelronden weten de meeste teams hoe de vlag ervoor hangt. Voor ons als trouwe volgers van de acht clubs tijd om de balans op te gaan maken en om te zien welke ontsnappingsroutes er nog op het pad komen voor met name de teams die in de onderste regionen bivakkeren. Een overzicht:

Altior (2C)
De Langeraarders zijn redelijk in veilige haven. Men mag zich best een stabiele middenmoter noemen in het eerste jaar in de tweede klasse. De doelstelling voiraf lijkt daarmee behaald. Het gat met ONA is tot vijf punten gegroeid en daarachter liggen ESTO en Laakkwartier met zes punten achterstand. Om helemaal zeker te zijn volstaat een driepunter in de resterende drie wedstrijden. Al met al mogen de Langeraarders terugkijken op een geslaagd seizoen:

Zondag 12 mei: DOSR-Altior
Zondag 19 mei: Altior-Teylingen
Zondag 26 mei: Stompwijk’92-Altior

Nicolaas Boys (3A hoog)
Ook de Nieuwveners hebben nog drie wedstrijden te gaan. Naar alle waarschijnlijkheid zal het daarbij blijven, want ‘de kampioen van de gelijke spelen’ wist tot nu toe slechts één driepunter te halen en dat is te weinig. Óf er moet een wonder gebeuren om zich alsnog bij de eerste vijf te scharen, maar dat wordt een schier onmogelijke opgave. Met nog een zeer zwaar programma voor de boeg lijken de kansen nihil. Al dient wel opgemerkt te worden dat de eindsprint van de groen-zwarten indruk heeft gemaakt. Die kwaliteiten dient men daar nu ook aan te spreken:

Zondag 12 mei: DONK-Nicolaas Boys
Zondag 19 mei: Nicolaas Boys-Slikkerveer
Zondag 26 mei: DIOS-Nicolaas Boys

Archieffoto Kees Verhaar

Waterlanders, trainer gezocht, minitrainer

Waterlanders zoekt trainer voor de mini’s

Inschrijving Koeten Toernooi LTV Noorden geopend