Inschrijving Koeten Toernooi LTV Noorden geopend

Noorden | Het 32e open tennis toernooi van tennis vereniging LTV Noorden – het Koeten Toernooi – wordt gespeeld van zaterdag 22 t/m zondag 30 juni 2019. Bij het Koeten toernooi staat de sportiviteit – maar bovenal de gezelligheid – voorop. Het Koeten toernooi biedt de gelegenheid om lekker te tennissen en tegelijkertijd andere mensen te ontmoeten. Ook voor de inwendige mens zal weer goed worden gezorgd.

Er kan ingeschreven worden voor de volgende onderdelen:

  • 17+ Enkel, dames en heren Actuele rating
  • 17+ Dubbels, dames, heren en mix 5-6-7/8
  • 30+ Dubbels, dames, heren en mix 7-8

Op maandag tot en met vrijdag overdag organiseert LTV Noorden voor de achttiende maal het gezellige 50+ dubbeltoernooi waarbij gespeeld wordt in poules. Op de finale vrijdag zal evenals voorgaande jaren weer een overheerlijke gratis gezamenlijke lunch worden verzorgd. Voor het 50+ toernooi kan ingeschreven worden in de onderdelen:

  • 50+ Dubbels, dames, heren en mix Actuele rating (ma-vr overdag)

Op vrijdagavond 28 juni is er naast tennis ‘Ein Koeten Fest’ met DJ Menzoo, waardoor een gezellige feestavond verzekerd is.

Inschrijven voor het Koeten Toernooi is mogelijk tot 2 juni via www.toernooi.nl. Voor aanvullende informatie over het Koeten Toernooi kun je de website of de Facebook pagina raadplegen.

Resterend programma voor onze zondagclubs

Nieuwkoopse dissonanten maken de overstap naar TAVV