Overzicht eerste speelrondes en derby-dates: Tweede ronde de eerste derby

Noorden | Nog vijf weken dat in het teken staat van ‘de voorbereiding’ en dan gaat het nieuwe seizoen eindelijk weer van start. Wij hebben er in ieder geval al weer zin in. Alle speelronden zijn inmiddels bekend, dus pak de agenda en de rode stift er maar bij om de vele derby’s van ‘onze’ clubs te noteren.

Maar we beginnen met de eerste speelronde. Op zaterdag 21 september begint promovendus Aarlanderveen in 3A met een uitwedstijd in Ouderwater tegen de plaatselijke FC. In dezelfde competitie begint ook Nieuwkoop met een uitwedstrijd. Zij mogen op bezoek bij VVSB de nare smaak van het laatste bezoek aan Noordwijkerhout proberen te gaan wegpoetsen. Ook TAVV komt na de degradatie van afgelopen seizoen uit in 3A en de blauw-witten ontvangen op het eigen ‘Aardam-West’ tijdens de seizoensouverture fc Oegstgeest.

In 4B begint Zevenhoven met een thuiswedstrijd tegen Rohda’76 en mag Sportief op bezoek bij het lastige Alphense Boys, dat dit jaar naar alle waarschijnlijkheid mee gaat doen om de prijzen. Competitiegenoot en degradant NSV’46 werkt door het afhaken van vv De Rijnstreek pas op 28 september zijn eerste wedstrijd van het seizoen af. De ‘Koeten’ gaan dan op bezoek bij sc Woerden.

De zondagclubs starten beide op 22 september. In 2C is Altior de gastheer wanneer Teylingen op bezoek komt. Vorig seizoen was dit de laatste thuiswedstrijd en die ging nipt met 1-2 verloren. Nicolaas Boys gaat in 3A op bezoek bij tot nog toe onbekende Spaarnwoude.

De derby’s
Er staan dit jaar maar liefst twaalf derby’s op het programma. Al tijdens de tweede speelronde staat Aarlanderveen – TAVV op het programma. Een mooi affiche tussen de promovendus en de degradant. Wie deelt de eerste tik uit in 3A? Hier alle derby’s, zet ze maar alvast in de agenda.

28 sep Aarlanderveen – TAVV
12 okt NSV – Zevenhoven
12 okt Aarlanderveen – Nieuwkoop
09 nov TAVV – Nieuwkoop
14 dec Sportief – Zevenhoven
25 jan NSV’46 – Sportief
07 mrt TAVV – Aarlanderveen
14 mrt Nieuwkoop – TAVV
28 mrt Zevenhoven – NSV’46
18 apr Sportief – NSV’46
16 mei Zevenhoven – Sportief
16 mei Nieuwkoop – Aarlanderveen

Het beloofd weer een mooi seizoen te gaan worden!

0172SPORT, fc Amsterdam, sv Nieuwkoop

Nieuwkoop boekt ruime overwinning in eerste oefenwedstrijd

Lipton Ice Tea Open, Golfclub Liemeer

Nog slechts negen plaatsen beschikbaar voor het Lipton Ice Tea Liemeer Open