Opnieuw incasseert én maakt Aarlanderveen geen treffer

Aarlanderveen | Aarlanderveen heeft voor de tweede achtereenvolgende week met 0-0 gelijk gespeeld. Hierdoor blijft de ploeg van Arjen Linstra en Henk van Hof ongeslagen, maar is het wel gezakt naar de derde plaats op de ranglijst. Achterin zit het wel snor met slechts drie tegentreffers, echter heeft het in zes wedstrijden ook pas negen keer gescoord.

Aarlanderveen begon voortvarend aan de wedstrijd. Ondanks de tegenwind creëerde het aantal goede kansen via onder andere Jorn Poelwijk, Davey Grimmelius en Elias Karmiris. Echter hadden de aanvallers hun vizier opnieuw niet op scherp staan, waardoor Be Fair van geluk mocht spreken dat het met een brilstand aan de thee ging. De bezoekers uit Waddinxveen waren wel dreigend, echter werd voor de rust geen enkele kans gecreëerd.

De tweede helft was van een beduidend minder niveau aan de kant van Aarlanderveen, ondanks de meewind. De eerste kans was wederom voor de thuisploeg, maar Grimmelius stuitte in kansrijke situatie op doelman Van Hattum. Hierna nam Be Fair het heft in handen en was het een periode lang de betere partij. Het kreeg een tweetal behoorlijke kansen, echter stond Maico du Chatinier goed opgesteld en hield zijn doel schoon.

‘Acht van de tien scheidsrechter fluiten hier niet voor en keuren de goal goed’

Arjen Linstra | Trainer Aarlanderveen

Twee minuten voor tijd leek Aarlanderveen alsnog aan het langste eind te trekken. Een vrije trap op twintig meter van de goal werd door aanvoerder Mike Busse fantastisch binnen geschoten. Scheidsrechter Van Valen keurde de treffer echter af, dit tot grote ontsteltenis van de Aarlanderveen spelers. Sallem Chemlalli bleek te dicht langs de muur van de bezoekers te zijn gelopen om de eventuele rebound binnen te tikken.

‘Ik denk dat acht van de tien scheidsrechter hier niet voor fluiten en de goal goedkeuren. Die pech hadden wij vandaag helaas wel. In tegenstelling tot vorige week heb ik nu een heel aardig Aarlanderveen gezien tegen een titelkandidaat als Be Fair. Helaas hebben we onszelf niet beloond, maar als onze spitsen keihard blijven werken voor het team komen de goals vanzelf, dat zijn ze echt niet verleerd’, aldus Aarlanderveen trainer Arjen Linstra. Volgende week gaat Aarlanderveen op bezoek bij middenmoter FC VVC, de grote onbekende in de competitie.