De spelerscarrousel, 0172SPORT, Transfers

Ondanks kort seizoen behoorlijk veel overschrijvingen

Regio | Tot vannacht 00:00 uur was het voor alle amateurvoetballers mogelijk om over te schrijven van club. Ondanks dat het door het Coronavirus een kort seizoen was zijn er opnieuw een groot aantal overschrijvingen te noteren. We maken per club de balans op.

Altior
Bij Altior komen er dit seizoen geen nieuwe spelers bij. Wel vertrekt Chris den Haan naar Aarlanderveen en hebben André Paarlberg en Daan Versluys besloten om met selectievoetbal te stoppen.
Nieuw: –
Weg: Chris den Haan (Aarlanderveen), André Paarlberg (stopt), Daan Versluis (stopt)

Aarlanderveen
Bij Aarlanderveen komen er maar liefst zes spelers bij, waarover we in een eerder stadium al bericht hadden. Daartegenover staat het vertrek van vijf spelers. Van drie was het al bekend, maar nu blijken ook Jens Hellingerwerf (stopt) en Sallem Chemlali (Nieuwkoop) te vertrekken. Laatstgenoemde was jarenlang een basisspeler op het Polderpark.
Nieuw: Ramon Aronius (Voorschoten ’97), Chris den Haan (Altior), Moussa Kalisse (CVC Reeuwijk), Junior Sonowo (FC Lisse jeugd), Alessio van der Straaten (Excelsior Maassluis), Jari van Veen (DOSR)
Weg: Maico du Chatinier (Rohda’76), Sallem Chemlali (Nieuwkoop), Jens Hellingerwerf (stopt), Kafel Voorn (stopt), Esli Westmaas (Rohda’76)

Nieuwkoop
Bij Nieuwkoop zijn er weinig mutaties in de selectie. Chemlali komt dus over van Aarlanderveen en lijkt een versterking voor de ploeg van Manfred van den Bosch. Daarnaast komen Mike Poelwijk en Pluk Vijfhuizen over uit de jeugd.
Nieuw: Sallem Chemlali (Aarlanderveen), Mike Poelwijk (eigen jeugd), Pluk Vijfhuizen (eigen jeugd)
Weg: –

TAVV
Ook bij TAVV blijft de selectie nagenoeg hetzelfde en komt alleen Roel Vogel over van Haagse Hout.
Nieuw: Roel Vogel (Haagse Hout)
Weg: –

Nicolaas Boys
Nicolaas Boys stapt aankomend seizoen over naar de zaterdag, maar moet dat wel doen zonder vier sterkhouders. Het talent Finn Janmaat vertrekt dus naar Katwijk Onder-23 en verder heeft Menno Moerdijk besloten om met selectievoetbal te stoppen. Sjef de Groot en Nick Teunissen gaan in een lager elftal bij een andere vereniging spelen. Fabio Dos Santos keert na twee seizoenen vanwege de keuze voor het zaterdagvoetbal juist weer terug.
Nieuw: Fabio Dos Santos (Argon)
Weg: Finn Janmaat (Katwijk), Sjef de Groot (WV-HEDV, lager elftal), Menno Moerdijk (stopt), Nick Teunissen (Altior, lager elftallen)

NSV’46
NSV’46 lijkt met de komst van Menno de Jong (Sportlust ’46) en Mika Valentijn (Zevenhoven) sterker te zijn geworden. De verdediging van de Noordenaren was sinds het vertrek van Dylan Rietveld de achilleshiel en juist hier kunnen deze spelers uit de voeten. Matthijs Maaijen keert na twee seizoenen terug naar Sportief.
Nieuw: Menno de Jong (Sportlust ’46), Mika Valentijn (Zevenhoven)
Weg: Matthijs Maaijen (Sportief)

Sportief
Bij Sportief keert verdediger Maaijen dus terug en ook Nick Stark (zat zonder club) komt de gelederen versterken. Daar tegenover staat het vertrek van Kevin Haak naar Zevenhoven.
Nieuw: Matthijs Maaijen (NSV’46), Nick Stark (zonder club)
Weg: Kevin Haak (Zevenhoven)

Zevenhoven
Zevenhoven kreeg afgelopen seizoen al een kwaliteitsimpuls en hoopt daar dit seizoen de vruchten van te plukken. Wel vertrekt sterkhouder Valentijn dus naar NSV’46 en Haak komt juist over van Sportief. Bart Verlooij heeft besloten om ermee te stoppen, maar kwam afgelopen seizoen al minder in de plannen van Chris Snatersen voor.
Nieuw: Kevin Haak (Sportief)
Weg: Mika Valentijn (NSV’46), Bart Verlooij (stopt)

Dennis van den Ing, Trainer in overweging, 0172SPORT column, 0172SPORT

1:5:3:2/1:3:5:2 of 1:4:3:3

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Cupkoorts