Oefennederlagen voor Aarlanderveen, Nieuwkoop en TAVV

Regio | Onze zaterdag derdeklassers hebben hun eerste oefenwedstrijd van 2022 alle drie verloren en twee daarvan deden dat ook nog tegen een tegenstander die een treetje lager speelt.

TAVV verloor op eigen veld met 1-2 van tweedeklasser RCL. Na een 0-1 ruststand wisten de bezoekers in de tweede helft de marge te vergroten naar twee. Sem van der Hoorn zorgde daarna voor de treffer namens de equipe van Dennis Tijssen. Overigens stond deze wedstrijd in de schaduw van een verschrikkelijk ongeluk enkele honderden meters verderop.

Aarlanderveen ging op bezoek bij vierdeklasser Hazerswoudse Boys en deed dat in de eerste helft met Jorn Poelwijk op de goal. In de tweede helft mocht hij van ‘het hok’ af en liet de spits zien waar hij beter in is en produceerde hij een hattrick. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 4-3 overwinning voor de zebra’s uit Hazerswoude.

Nieuwkoop liep op eigen veld tegen een grote nederlaag (1-4). Vierdeklasse Koudekerk wist maar liefst viermaal te scoren tegen het normaal zo defensief sterke Nieuwkoop. Manfred van den Bosch en zijn ploeg lijken dus nog wat werk aan de winkel te hebben, echter hebben ze nog een aantal weken tot de competitiehervatting.