Succesvolle Super Saturday bij volleybalvereniging Scarabee

Ter Aar | Zaterdag 6 april kleurde sporthal De Vaart in Ter Aar rood-zwart. Op deze dag speelden alle (competitie)teams van volleybalvereniging Scarabee een thuiswedstrijd. En na afloop was het natuurlijk tijd voor een mooi feestje.

Deze feestelijke dag werd afgetrapt door de mini’s met een ouder kind toernooi. Ook speelde de JC, de jeugd van 12 tot 14 jaar, hun wedstrijd. Daarna volgden de meiden van de MA (16 tot 18 jaar) en alle seniorenteams. Om 15.00 uur stond onder andere de spannende wedstrijd Scarabee dames 1 tegen Waterlanders dames 3 op het programma. Een week eerder speelden deze teams ook al tegen elkaar in Nieuwkoop. Toen trokken de Waterlanders aan het langste einde, maar in Ter Aar won Scarabee met 3-1.

Heren 2 won met 4-0 en is op koers om kampioen te worden dit seizoen. Ook heren 1 won overtuigend met 4-0 en kan volgende week in de laatste wedstrijd 2e worden in de 1e klasse.
Na afloop van alle wedstrijden brak het feest los. De bezoekers hadden hun best gedaan om hun kleding en accessoires af te stemmen op de kleuren van Scarabee, namelijk rood-zwart. De Super Saturday, dat in 2023 geïntroduceerd is, was weer een succes en zal ook in seizoen 2024/2025 ingepland worden.