Matig TAVV verliest bij Te Werve

Rijswijk | Drie weken geleden kwam TAVV voor het laatst in actie en werd DoCoS met ruime cijfers aan de kant gezet. De verplichte rust heeft de Ter Aarse formatie van Frenk van der Kleij geen goed gedaan. In Rijswijk werd met 2-0 verloren van Ter Werve.

Te Werve kwam al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. De linksbuiten van de thuisploeg soldeerde door de rechterkant van TAVV en de daaropvolgende voorzet was randje buitenspel, maar zorgde ervoor dat TAVV al vroeg de mouwen moest opstropen om de achterstand ongedaan te maken.

Te veel spelers bij TAVV speelden vandaag onder hun niveau en na een half uur werd een misverstand tussen Kevin van Wijk en Jesse Modderaar hard afgestraft. Op vernuftige wijze werd de bal vervolgens vanaf de zijkant van de zestienmeter over de uitkomende Edwin Pieterse heen gelift: 2-0.

Na rust maakte de zwak spelende Mitchel van Wijk plaats voor Yassine El Mariami en daarmee hoopte TAVV wat meer snelheid in het spel te krijgen. Desondanks kwam TAVV te weinig aan voetballen toe, ondanks dat de Rijswijkers dit toelieten. Uiteindelijk werd er in de tweede helft niet meer gescoord.

‘Het was een matige wedstrijd van onze kant. De eerste goal was buitenspel en de 2-0 was een verkeerde terugspeelbal. We hebben zelf nauwelijks iets gecreëerd. Eigenlijk was het zonde voor ons dat het twee keer werd afgelast’, aldus aanvoerder Lars van der Pijl.

Opstelling TAVV: 
Edwin Pieterse; Boris Zornig, Lars van der Pijl ©, Jesse Modderaar (75. Bjorn Valentijn), Chiel Konings; Nick Straver, Stan Smoorenburg, Randy Verwoerd, Kevin van Wijk; Mitch Keijzer (80. Leon de Lange), Mitchel van Wijk (46. Yassine El Mariami)

Archieffoto: Kees Verhaar

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Weekendvoetbal!

Woubrugge maatje te groot voor Zevenhoven