Mark Hoogendoorn nieuwe voorzitter Waterlanders

Nieuwkoop | Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Volleybalvereniging Waterlanders op dinsdagavond 7 november heeft John Kwakkenbos afscheid genomen als voorzitter van Waterlanders. John is vier jaar voorzitter geweest van de Nieuwkoopse volleybalvereniging. Het bestuur heeft Mark Hoogendoorn bereid gevonden de voorzittershamer over te nemen.

Waterlanders kan zich geen betere voorzitter wensen
Het bestuur is enorm verheugd dat de 44-jarige Hoogendoorn deze taak op zich wil nemen. Tijdens de ledenvergadering gingen alle handen om hoog om dit bestuursbesluit te bekrachtigen. Hoogendoorn speelt zelf in het eerste herenteam van de vereniging en is jarenlang actief geweest binnen de Technische Commissie van Waterlanders waar hij ook voorzitter van is geweest. Oud-Waterlanders voorzitter Kwakkenbos is blij dat hij het stokje kan overdragen. “Waterlanders kan zich geen betere voorzitter wensen. Mark is enorm betrokken bij de vereniging, speelt al jarenlang bij de Waterlanders en is een echte verenigingsman. Zelf miste ik steeds meer de betrokkenheid omdat mijn kinderen niet meer volleyballen en ik zelf ook niet speel. Het is daarom een mooi moment om afscheid te nemen”, aldus Kwakkenbos.

Grotendeels vernieuwd bestuur
Hoogendoorn kijkt enorm uit naar zijn nieuwe rol binnen de vereniging waarin hij gaat samenwerken met een grotendeels vernieuwd bestuur. Naast de voorzitter namen ook duo-penningmeesters Mark Disseldorp en Sander Leliveld na negen jaar afscheid tijdens de ledenvergadering. De financiën van Waterlanders worden vanaf nu beheerd door Maarten Vossepoel. Marianne Kempenaar nam als voorzitter van de Technische Commissie afscheid en daarvoor komt Rolf Karlsson in de plaats. Alle aftredende bestuursleden werden middels een mooie bloemen bedankt voor hun jarenlange inzet.

Foto: Mark Hoogendoorn (links) neemt de voorzittershamer van Waterlanders over van John Kwakkenbos

Zwemmers De Plas scherpen PR’s aan

Adri Droogh ontvangt gouden speld voor 50 jaar volleybal scheidsrechter