Laatste uitzending ‘De Kale Kenners’ seizoen 2018-2019

Ter Aar | Vanavond is vanaf 19.00 uur de laatste uitzending van De Kale Kenners van dit seizoen. Voor de ‘Nieuwkoopse’ clubs zit het seizoen er na 25 mei op. Het leverde in totaal één kampioen en twee degradanten op. De overige vijf clubs wisten geen succes te halen in de vorm van een periodetitel of ereklassering, waardoor het seizoen voor ons als radiomakers zonder nacompetitie als een nachtkaars uitgaat…

Zo dramatisch als boven beschreven is het nu ook weer niet gesteld. Een seizoen vol euforie en dramatiek was het wel voor sommigen. Diverse hoofdtrainers van diverse clubs hebben een uitnodiging gekregen om over de voorbije en toekomstige gebeurtenissen te komen praten, maar hoe de definitieve samenstelling van ‘onze selectie’ eruit komt te zien is op het moment van schrijven nog niet helemaal bekend. De uitzending zal tot 21.00 uur duren.

Alle reden dus om af te stemnen op RTV Hollands Midden, te vinden via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal). Uiteraard is alles ook te volgen via de site www.rtvhollandsmidden.nl.

Archieffoto Kees Verhaar. Op de foto v.l.n.r. John Cuvelier, André van der Voort en Theo Leliveld

Feest bij G-Golf Liemeer

Voorbeschouwing Zondag 3A Hoog (Nicolaas Boys)