Kom jij ook naar de voetbalclinics in de herfstvakantie?

Trainen op de Gegenpressing van Duitsland, het swingende voetbal van Brazilië en trainen als de sterren van televisie. In de herfstvakantie organiseert Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek vier voetbalclinics in het Groene Hart. En jij kunt erbij zijn!

In de herfstvakantie organiseert Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek clinics voor jongens en meisjes van 6 tot 16 jaar. De clinics zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de organiserende vereniging. Tijdens de clinic staat de WK-kwalificatie centraal en worden de kwaliteiten van topspelers van ieder continent trainbaar gemaakt. We reiken de deelnemende kinderen tips en tricks aan om o.a. dodelijk te worden voor het doel, te verdedigen als een baas en het spel te verplaatsen als een koning. Wacht niet te lang, want vol = vol!

Aanmelden
De kosten voor een clinic bedragen €50,- per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, gezonde tussendoortjes en nog veel meer vets. Daarnaast gaat er een gedeelte van het inschrijfgeld rechtstreeks naar de club, waarvan zij weer leuke dingen kunnen organiseren voor de jeugd.

Datum Locatie Tijd
Maandag 18 oktober RKVV Meerburg 09.30-15.30
Dinsdag 19 oktober SV ARC 09.30-15.30
Woensdag 20 oktober VV Katwijk 09.30-15.30
Vrijdag 22 oktober RKSV Blauw-Zwart 09.30-15.30

Wil jij dit onvergetelijke evenement ook niet missen? Schrijf je dan snel in!

Voorbeschouwen met Peter Burgmeijer en Lars Jansen op Nicolaas Boys – Zevenhoven

Voorbeschouwing op de wedstrijden in speelronde 3