Jumbo Bas Bobeldijk Poule (powered by JRM Reizen) gaat weer van start!

Nieuwkoop | Aankomend weekend gaan de competities weer van start en vanaf dat moment wordt er ook weer gestreden voor de prijzen in de Jumbo Bas Bobeldijk Poule (powered by JRM Reizen)

Velen van jullie hebben al gezien dat de wedstrijden en bijbehorende bonusvragen voor het seizoen 2022-2023 al een aantal weken klaar staan. Een groot gedeelte van onze trouwe volgers heeft zijn voorspellingen dan ook al gedaan, maar nog niet iedereen lijkt in de glazen bol te hebben gekeken. Natuurlijk is nu ook het moment om voor het eerst mee te doen en dat ook nog eens vanaf het begin.

Je kunt de bonusvragen invullen t/m zaterdag 24 september, tot een half uur voor aanvang van de eerste competitiewedstrijden (de deadline hiervan ligt dus om 14:00 uur). Datzelfde geldt ook voor de voorspellingen voor speelronde 1.

De spelregels ten opzichte van het afgelopen seizoen zijn ongewijzigd gebleven en ook ditmaal zijn er iedere week dubbele punten te verdienen met de ‘Jumbo Wedstrijd van de Week’, welke een week van tevoren door onze redactie wordt bepaald op basis van de stand en het belang van de wedstrijd. Derby’s worden automatisch aangemerkt als wedstrijd van de week en daardoor zijn er in twee speelrondes zelfs tweemaal dubbele punten te verdienen aangezien er dan een dubbele derby wordt afgewerkt. Maar liefst 28 keer zal dit seizoen dus je score verdubbeld worden. De punten voor de goed beantwoorde bonusvragen (15 per goed antwoord) zullen aan het eind van het seizoen bij je score worden opgeteld.

Voor iedere weekwinnaar is er weer € 50,- shoptegoed te winnen bij Jumbo Bas Bobeldijk en de mannen van JRM Reizen zullen de maandwinnaar weer voorzien van een waardecheque ter waarde van € 50,-. De persoon die aan het einde van het seizoen bovenaan staat zal worden uitgeroepen tot Meestervoorspeller, wordt daarmee de opvolger van Peter van der Zwet en wint een compleet verzorgde JRM-voetbalreis voor twee personen naar Engeland!

Iedereen kan zijn of haar voorspellingen weer invullen met het bestaande gebruikersaccount. In de loop van de jaren zijn er veel extra of overbodige accounts ontstaan. Na een aantal speelrondes zullen we niet gebruikte accounts verwijderen en het klassement ‘opschonen’. Overigens hebben we het verzoek dat eenieder zoveel mogelijk zijn of haar echte naam gebruikt.

Boris van Es, 0172SPORT, SV Nieuwkoop

Boris van Es: “Nieuwkoop heeft een visie, en daar houd ik van!”

Voorbeschouwing op speelronde 1