Jeugdvoetbaltoernooi Gemeente Nieuwkoop tijdens Paasweekend

Nieuwkoop | In het komende paasweekend, op zaterdag 20 en maandag 22 april, strijden alle jeugdteams van alle voetbalclubs van de gemeente Nieuwkoop weer om de grote prijs – de bokaal voor de beste jeugdclub.

Dit toernooi wordt voor het derde jaar op rij gespeeld. Er wordt per leeftijdsgroep gestreden om de hoogste plek. Uit al die wedstrijden en rangschikkingen volgt één club die het over het geheel gezien het beste heeft gedaan.

Er doen om en nabij 1400 kinderen aan mee, er staan meer dan 100 bekers op winnaars te wachten, er worden 600 medailles uitgereikt, er fluiten heel veel (vrijwillige) scheidsrechters alle wedstrijden, er worden minstens 5000 bekers limonade uitgedeeld, er worden veel extra kantinediensten gedraaid, ofwel, er staat een grote, goed-draaiende organisatie achter.

Bij de meeste voetbalclubs wordt op zaterdag 20 april gevoetbald. Op zaterdag 20 april voetbalt de JO19 bij Nicolaas Boys, JO17 bij TAVV, JO15 bij NSV’46, JO13 bij Zevenhoven, JO11 en de JO9 bij SV Nieuwkoop.
Op maandag 22 april voetballen de meiden (MO) bij Altior in Langeraar en voetballen – nieuw voor dit jaar – de mini’s bij TAVV in Ter Aar. De mini-wedstrijden zijn van 10:00-12:30 uur.
De prijsuitreiking van de beste jeugdclub is op maandagmiddag 22 april bij Altior.

0172SPORT, Waterlanders sluit seizoen af

Waterlanders sluit seizoen af in het Fata Morgana Café

Samenvatting NSV’46 – Zwammerdam (video)