Helaas geen Halve Marathon Nieuwkoop

Nieuwkoop | De crisis rond het coronavirus heeft grote invloed op vrijwel alle sportevenementen wereldwijd. Helaas zorgt dat er ook voor dat lokale evenementen zoals de Nieuwkoop Halve Marathon dit jaar niet doorgaan.

Onder normale omstandigheden had op zondag 6 september de 34e editie van dit evenement moeten plaatsvinden maar dat kan dit jaar dus niet. De organisatoren van het hardloop- en wandelevenement kwamen afgelopen zondag nog wel even bij elkaar om hierbij stil te staan. Hoewel, doordat er dit jaar geen organisatie nodig is hebben ze eindelijk tijd om zelf wat meer aan sport en bewegen te doen! Dat het resultaat van al deze inspanningen onderling nogal verschilt moge geen verrassing zijn.

Naast het opschroeven van hun persoonlijke sportieve prestaties willen de organisatoren op deze manier ook de sponsoren en vele vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun, reeds jarenlange, inzet voor de Halve Marathon van Nieuwkoop. Zonder hun bijdrage is het echt niet mogelijk om dit te organiseren. We hopen in 2021 weer op jullie te kunnen rekenen!

Helaas dus dit jaar geen Nieuwkoop Halve Marathon. De organisatie hoopt en verwacht dat dit hardloop- en wandel feest volgend jaar wel weer door kan gaan. Zet zondag 5 september 2021 alvast in de agenda! Voldoende tijd dus om hiervoor in training te gaan. Veel succes daarmee en tot ziens in 2021!

Nicolaas Boys boekt eenvoudige zege bij Bolnes

Arjan van der Plas nieuwe trainer Waterlanders Dames 1