Hazerswoudse Boys – NSV’46 in de rust gestaakt wegens onbevoegde scheidsrechter

Hazerswoude | Tijdens de warming-up raakte de scheidsrechter Van der Wel aan de kuit geblesseerd. Er werd een vervanger gezocht én bij buurtgenoot Bernardus gevonden. Met een half uur vertraging werd er alsnog afgetrapt, maar de ingevlogen vervanger bleek helemaal niet over de gewenste papieren te beschikken. Het duel werd zodoende in de rust werd stilgelegd en moet worden overgespeeld.

De thuisploeg zocht overigens wel de kleedkamers op met een 1-0 voorsprong. De Noordenaren creëerde legio kansen maar had het vizier niet op scherp, één counter in de zesde minuut betekende een 1-0 achterstand. Een doelpunt zonder gevolgen want door het nietig verklaren van het duel moet deze in zijn geheel overgespeeld worden en wordt er dus gewoon begonnen met een 0-0 stand.

Zevenhoven pakt de 2e periode na overwinning in sfeervolle derby tegen Nicolaas Boys