Cora Broer, Bakker & De Vos, Hardlopen voor beginners, 0172SPORT

Hardlooptraining voor beginners start weer

Ter Aar | Alweer voor de 22e keer start Cora Broer deze maand in Ter Aar met een hardlooptraining voor beginners.

Net zoals altijd start Cora met deze groep vanaf het Gezondheidscentrum Ter Aar aan de Kerkweg 7, 2461 GB Ter Aar op de donderdagavond van 20.45 – 21.45 uur. Het enige verschil is dat de groep nu valt onder Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid omdat deze inmiddels de fysiotherapiepraktijk van Gezondheidscentrum Ter Aar hebben overgenomen.

Voor de beginnende hardloper is deze loopgroep een ideale manier om onder de professionele begeleiding van Cora Broer te beginnen met hardlopen. Schoenen aan en hardlopen maar, makkelijker kan het niet… Een ideale manier voor jou om met een aantal gelijkgestemden de uitdaging aan te gaan: het hardlopen oppakken en tegelijkertijd aan techniek en conditie werken!

En het mooie is: na afloop van deze hardlooptraining bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar de vaste hardloopgroep van het Centrum. Al met al dé manier om de hardloop-draad op te pakken en die nooit meer los te laten…

Donderdag 12 september a.s. gaan we met deze hardlooptraining van start maar eventueel kun je ook nog later deze maand instromen. Er wordt in groepsverband getraind gedurende een periode van drie maanden, dus tot aan de kerstvakantie. Doelstelling van de hardlooptraining is het volbrengen van een duurloop binnen een tijd van rond de dertig minuten.

Voor meer informatie en aanmelding, neem contact op met Bakker & De Vos, telefoonnummer 0172-575261 of 603195, rechtstreeks met Cora Broer, tel. 06 247 242 65 of mail naar sporten@gezondheidscentrum-teraar.nl

Tim Bosma, 0172SPORT, Nieuwkoop

Nieuwkoop houdt zicht op volgende ronde beker

Michel Zuijdervliet: ‘Tegen TAVV komt er dit jaar wel iets meer bij kijken’