H.O.V. Automobielen Cyclo Cross op 16 oktober 2022

Nieuwveen | Het was spannend of het door zou kunnen gaan op de gebruikelijke locatie. De geplande dijkverzwaring zou roet in het eten kunnen gooien. Maar gelukkig hebben alle partijen die daar bij betrokken zijn hun medewerking toegezegd om stichting Cycling Dreams toch het cyclocross evenement te laten organiseren.

Op en rondom zwembad Aarweide in Nieuwveen worden op 16 oktober weer de wedstrijden georganiseerd voor de Amsterdamse Cross Competitie. Van jeugd tot ouderen zullen weer in diverse categorieën strijden om de punten en bloemen. Het is dit jaar het tiende jaar dat het bij het mooiste zwembad van de regio georganiseerd word. Iedereen kan meedoen, voor meer informatie over deelname, inschrijfgeld en programma, kun je het beste de website bezoeken: www.stichtingcyclingdreams.com.

Er zullen diverse locale cyclocrossers aan de start staan. Team HACT zal met diverse renners aanwezig zijn. Tevens is er een stand van Jan van der Hoorn schaatssport om promotie te maken voor de fietssport en triatlon. Ook is er een kopje koffie en een broodje te koop. Dus ook het publiek, dat gratis toegang heeft, kan zich vermaken.

Beleef zondag 9 oktober de leukste golfdag van je leven tijdens de Liemeer Golf Experience

Aanvallend onmachtig Nieuwkoop loopt in het mes van verdedigend RKDES