FysioSport weer opgestart

Nieuwkoop/Ter Aar | Sinds vorige week woensdag mogen de sportscholen hun deuren weer openen en dat betekent dat ook de FysioSport groepen bij Bakker & De Vos eindelijk weer zijn begonnen.

Sinds medio december was het binnen sporten niet meer toegestaan en ook de FysioSporters werden op deze manier gedwongen tot een pauze die uiteindelijk vijf maanden heeft geduurd. Veel sporters konden niet wachten om het sporten weer op te pakken en zijn bijzonder blij dat dit eindelijk weer kan. FysioSport is, in een vaste groep, naast goed voor het lichaam, ook erg gezellig en daardoor voor veel mensen een wekelijks uitje.

Voorlopig gelden nog wel de Corona regels net zoals vorig jaar. Dat wil zeggen dat het FysioSport rooster is aangepast zodat sporters elkaar bij het wisselen van de groepen zo min mogelijk tegenkomen. Daarnaast houden we ons bij het sporten zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de overheid en onze beroepsorganisatie. Dus niet sporten bij verkoudheidsklachten of koorts, de handen ontsmetten bij binnenkomst, in de gang een mondkapje dragen en na gebruik van de apparatuur deze te reinigen met de middelen die daarvoor in de zaal aanwezig zijn. De ventilatie in onze sportzalen is op orde en natuurlijk houden de sporters en begeleiders zich aan de 1,5 meter afstand.

In principe starten alle groepen weer op. Omdat groepstrainingen binnen nog niet zijn toegestaan kunnen de Pilates Plus groepen helaas nog niet starten. Hopelijk kan dit wel binnenkort. Ook in het nieuwe gezondheidscentrum “De Aar” in Ter Aar gaan enkele kleine FysioSport groepen van start in de prachtige sportruimte op de eerste verdieping.

Wilt u, na deze lange periode van gedwongen rust, ook weer werken aan conditie en spierkracht en dit op een veilige, verantwoorde en gezellige wijze doen? Neem dan contact op met Bakker & De Vos. Bel 0172-575261/603195, stuur een mail naar info@bakkerendevos.nl of een WhatsApp bericht naar 06-57821791. Kom in beweging!

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Armoe tussen de palen

Anytime Fitness Ter Aar onderscheidt zich met persoonlijke aandacht