De voordrachten voor De Sportverkiezing Nieuwkoop 2018 zijn bekend

Langeraar | Op vrijdagavond 15 maart 2019 worden – in de kantine van Altior te Langeraar – de genomineerden en winnaars in de verschillende categorieën van de Sportverkiezing Nieuwkoop 2018 bekend gemaakt.

Vanuit de gemeente, maar ook van daarbuiten, heeft de organisatie vele voordrachten mogen ontvangen voor de diverse categorieën van de sportverkiezing. Nieuw is dat ook ‘de Sportcoach’ van 2018 gekozen gaat worden.

De jury – bestaande uit Jan van der Marel, Arjan van der Laan, Wil van der Laan, Rick van der Hoorn en Roland Scholten – heeft zich gebogen over de voordrachten en per categorie drie kandidaten genomineerd waaruit weer de winnaar gekozen zal gaan worden. De voordrachten zijn te vinden op 0172SPORT, waar per categorie de sporters nader zijn belicht.

Tijdens de avond van de Sportverkiezing Nieuwkoop 2018 zullen alle voorgedragen sporters en vrijwilligers aanwezig zijn en worden ter plekke de genomineerden en daarna de winnaars bekend gemaakt. De hoofdsponsor van deze avond, Zoetemelk Media Services, zorgt dat de hoofdpersonen van deze avond op een prachtig aangekleed podium staan.
De aanvang van de avond is 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur). De toegang is gratis.

ONK Sidecars & Quad Masters na eerste manches stilgelegd

Samenvatting Altior – ESTO