De Sportverkiezing Nieuwkoop 2019 op vrijdag 13 maart 2020 | Voordragen kandidaten gestart

Nieuwveen | Op vrijdag 13 maart 2020 wordt voor de tiende keer de jaarlijkse Sportverkiezing van de Gemeente Nieuwkoop georganiseerd. De voorgaande negen keer was de organisatie in handen van RTV Lokaal. Ditmaal zal 0172SPORT – in samenwerking met de gemeente Nieuwkoop – de organisatie voor zijn rekening nemen. De Sportverkiezing zal komend jaar voor het eerst in Nieuwveen gehouden worden en wel bij Zalencentrum De Ringkant.

Net als voorgaande jaren wordt op deze avond weer de sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent van het jaar bekend gemaakt. Voor het tweede jaar op rij wordt ook de sportcoach gekozen. De categorie sportkanjer – voor sporters die zich na een lange blessure teruggeknokt hebben of die op een lager niveau een heel bijzonder prestatie hebben neergezet – keert ook weer terug en daarnaast zal de gemeente Nieuwkoop een waarderingsprijs uitdelen. Tot 31 januari is het mogelijk om kandidaten voor te dragen in deze categorieën.

De spelregels:
– Vanaf heden tot 31 januari 2020 kan iedereen kandidaten voordragen voor de Sportverkiezing over het jaar 2019.
– Ook sporters uit onze gemeente die voor hun sport elders zijn gaan wonen kun je voordragen.
– Voordrachten in alle categorieën zijn toegestaan.
– Voordragen kan via het voordrachtenformulier op www.0172sport.nl/sportverkiezing/voordragen.
– Je mag meerdere malen iemand voordragen.
– In het reglement kun je de voorwaarden lezen waaraan voldoen moet worden om in aanmerking te komen voor een van de categorieën (m.u.v. de waarderingsprijs). Voor de waarderingsprijs dient aan andere voorwaarden voldaan te worden.

Een onafhankelijke jury – bestaande uit Jan van der Marel, Arjan van der Laan, Wil van der Laan, Rick van der Hoorn en Roland Scholten – bepaalt aan de hand van deze voordrachten wie voor welke categorie wordt genomineerd. Per categorie blijven vervolgens drie kandidaten over. Op vrijdag 13 maart worden tijdens de Sportverkiezing in De Ringkant te Nieuwveen de winnaars bekend gemaakt. Op deze avond is iedereen van harte welkom!

Meer informatie?
Mail naar info@desportverkiezingnieuwkoop.nl of neem contact op met Ruud Bos (06-49056315).

Aanbieding: 3daagse voetbaltrip naar Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers

Nieuwe NSV’46-trainer Robert Swart stelt zich voor