Brilstand blijft op het scorebord bij EMM’21 – TAVV

Roelofarendsveen | De eerste competitiewedstrijd werd door beide ploegen verloren, maar aan het onderlinge onderonsje hielden ze een punt over. Een doelpuntloos gelijkspel tussen EMM’21 en TAVV was het gevolg van een verder bloedeloze wedstrijd.

Bij TAVV ontbrak aanvoerder Lars van der Pijl door zijn eigen bruiloft, waarop ook linkspoot Chiel Konings acte de présence gaf. Ook aanvaller Eric van der Hout was afwezig door een bezoek aan Liverpool – Brighton & Hove Albion. De Ter Aarders begonnen dus met een incompleet elftal aan de wedstrijd.

“We hadden deze wedstrijd net zo goed schriftelijk af kunnen doen”

Sebas van der Voorn | Middenvelder TAVV

In de eerste helft waren EMM en TAVV aan elkaar gewaagd, maar naarmate de rust in zicht kwam nam de ploeg van Dennis Tijssen wel iets meer het initiatief. Echter resulteerde dit niet in kansen. Na de rust had de fusieclub uit Roelofarendsveen het betere van het spel en daarbij kwam het ook tot een aantal mogelijkheden. Rodney Pater moest hierbij een aantal keer handelend optreden, maar hield zijn doel schoon en zijn ploeg op de been.

Sebas van der Voorn was na afloop helder in zijn commentaar. “Ik vond het een vrij treurige wedstrijd, waarin we echt geen kans hebben gecreëerd. Deze wedstrijd hadden we dan ook net zo goed schriftelijk af kunnen doen”. En daarmee lijkt de middenvelder inderdaad een punt te hebben…

Opstelling TAVV:
Rodney Pater; Kevin van Wijk, Kevin van Broekhoven, Yannick Otto ©, Randy Verwoerd; Mike Keijzer, Sebas van der Voorn, Stan van Smoorenburg (Roel Vogel), Donny van der Neut (Dennis Boer); Yoeri Bakker (Sem van der Hoorn), Dorus Boddeke (Ahmed Sharief)

Archieffoto Kees Verhaar

Wederom winst voor Zevenhoven na goede eerste helft

Aarlanderveen knokt zich terug van 2-0 achterstand