Beker-indeling bekend gemaakt; Altior en TAVV treffen elkaar opnieuw

Zeist | De beker-indeling circuleerde al een aantal weken in de rondte, maar vandaag heeft de KNVB het pas officieel bekend gemaakt. Voor de meeste van ‘onze clubs’ levert dit een mooie indeling op en er staan ook zelfs twee derby’s op het programma.

Voor Aarlanderveen staan er wedstrijden tegen Rotterdamse clubs op het programma. Altior en TAVV treffen elkaar voor de tweede keer in de voorbereiding, aangezien ze eind augustus ook al de ‘kermiswedstrijd’ tijdens de 0172SPORT-CUP spelen. Ook spelen ze tegen het Kagia van Hein Leliveld. Nieuwkoop neemt het op tegen de oude club van Boris van Es; CVC Reeuwijk. Ook Zevenhoven en Sportief spelen net als in de 0172SPORT-CUP tegen elkaar en hebben daarnaast het Floreant van Dennis van den Ing als tegenstander. NSV’46 en Nicolaas Boys nemen het op tegen een aantal oud bekenden uit de afgelopen competitie.

De bekerwedstrijden worden in de eerste drie weekenden van september afgewerkt, de poulewinnaars plaatsen zich voor de volgende ronde. Een week na de laatste bekerwedstrijd start de competitie.

De volledige indeling van onze clubs is als volgt:

Poule 2
Floreant
Siveo ’60
Sportief
Zevenhoven

Poule 3
Gouderak
Kamerik
Linschoten
NSV’46

Poule 7
CVC Reeuwijk
VV Haastrecht
Nieuwkoop
Woerden

Poule 10
Altior
Kagia
TAVV
Voorschoten ’97

Poule 18
Aarlanderveen
Bergambacht
Capelle 2
VVOR

Poule 22
Bodegraven
Nicolaas Boys
ONA
VEP

Archieffoto Gerard Haak

Peter van der Zwet wint Jumbo Bas Bobeldijk Poule 2022

Aarlanderveen ruim langs NSV’46, Zevenhoven verliest én wint