Andy Houtkamp te gast bij Golf & Countryclub Liemeer

Nieuwveen | Afgelopen vrijdag organiseerde Businessclub Liemeer een gezellige netwerkbijeenkomst. Naast de mogelijkheid tot netwerken maakte de club ook van de gelegenheid gebruik om iedereen zowel sportief als zakelijk een goed nieuw jaar te wensen.

Hoogtepunt van de middag was gastspreker Andy Houtkamp. Houtkamp, zelf fervent golfer en regelmatig spelend op de baan van Liemeer, nam de bezoekers mee in zijn sportverslag verleden en trakteerde de zaal op prachtige anekdotes. Houtkamp vertelde over zijn onvergetelijke ervaringen als verslaggever bij verschillende Olympische Spelen tot aan 4 weken commentaar geven vanuit ‘de bezemkast’ tijdens het WK voetbal in Rusland. Absoluut hoogtepunt was de hilarische aanvaring met Louis van Gaal, toenmalig trainer van AZ, tijdens een persconferentie in de Alkmaarderhout.

‘Daar hebben we de slechtste verslaggever van de NOS!’

Louis van Gaal over NOS verslaggever Andy Houtkamp

Van Gaal was voorstander van kunstgras voor het net nieuw gebouwde AFAS stadion. Houtkamp wist uit betrouwbare bronnen dat AZ had gekozen voor gewoon gras en confronteerde Van Gaal hiermee met de vraag waarom hij in deze keuze was gepasseerd. Een inmiddels rood aangelopen Van Gaal, die nog niet op de hoogte was van deze keuze, vervloekte Houtkamp en sloot zijn tirade af met de woorden ‘voor jou een fles wijn als er gras komt te liggen!’. De fles wijn is uiteindelijk nooit bij Houtkamp terecht gekomen. Uiteindelijk kreeg hij deze gisteren alsnog…van Rob Schroen van Golf & Countryclub Liemeer.

Chris Snatersen heeft geen spijt van tweejarig contract bij Zevenhoven

Derde plaats voor Melissa Wijfje halverwege NK allround