Aarlanderveen eenvoudig langs Alphen

Aarlanderveen | Zoals verwacht heeft Aarlanderveen de wedstrijd tegen Alphen relatief eenvoudig gewonnen. Na een 2-1 achterstand namen de mannen van Sander van Dijk in de tweede helft afstand: 2-7.

Aarlanderveen kwam al snel aan de leiding via Valentijn Oudijk, maar deze openingstreffer zorgde er niet voor dat het verzet van Alphen direct gebroken was. Sterker nog, de ploeg van Chris Snatersen kwam eerst langszij en niet veel later zelfs op voorsprong. Robbie Nagtegaal zorgde er wel voor dat beide ploegen met een 2-2 stand de rust in gingen.

Na de thee schakelde Aarlanderveen een tandje bij en liep men over Alphen heen. Uiteindelijk wist het vijfmaal het net te vinden. Killian Bouwhuis (2x), Lars Overbeek (2x) en invaller Moussa Kalisse waren de doelpuntenmakers.

Sander van Dijk was na afloop vooral tevreden over de tweede helft. “Uiteindelijk was het inderdaad wel een makkelijke overwinning. De eerste helft ging niet makkelijk, we begonnen goed en kwamen ook snel met 1-0 voor maar daardoor ontstond er wat gemakzucht en kwamen we met 1-2 achter. Gelukkig maakte we vlak voor rust de 2-2. Na rust waren we heer en meester en liepen we uit naar 7-2 met een aantal fraaie goals.”

Opstelling Aarlanderveen:
Sven Koelewijn; Bram Egberts, Mike Hamilton, Steven van der Pijl, Ramon Aronius; Robbie Nagtegaal (70. Robin van der Pijl), Valentijn Oudijk, Lars Overbeek; Alessio van der Straaten (14. Moussa Kalisse), Killian Bouwhuis, Davey Grimmelius (60. Sallem Chemlali)

Bekijk hier de uitslagen en de stand

Archieffoto Kees Verhaar

TAVV weet kampioenschap FC Aalsmeer niet uit te stellen

Zevenhoven kruipt door het oog van de naald en zet zichzelf op matchpoint