Aarlanderveen boekt nipte oefenzege op Zevenhoven

Aarlanderveen | Dat het niet alleen voor spelers, maar zeker ook voor publiek een verademing is dat er weer gevoetbald mag worden bleek wel uit het grote aantal bezoekers langs de lijn afgelopen zaterdag in Aarlanderveen. Dat zij nog niet getrakteerd werden op een hoogstaande pot voetbal nam niemand de spelers kwalijk, daar heeft simpelweg het voetbal te lang voor stilgelegen.

Toch knalde de thuisploeg veelbelovend uit de startblokken. Een prachtige pass van Thom Nouwens werd door spits Jorn Poelwijk geweldig in één keer uit de lucht aangenomen en even fraai binnen gewerkt. Zevenhoven leek in de beginfase volledig overlopen te worden maar herstelde zich knap via Maurits Splinter. De middenvelder lokte zijn vrije trap op randje zestienmeter zelf uit om de bal vervolgens prachtig in de kruising te loodsen. Niet veel later liet Thom Nouwens zien over dezelfde kwaliteiten te beschikken, ook zijn vrije trap belandde in de touwen.

In de tweede helft gebeurde er, naast het gebruikelijke vele wisselen, erg weinig. Aarlanderveen had de kracht niet meer een fatsoenlijke aanval op te zetten en Zevenhoven was niet bij machte om hiervan te profiteren.

0172SPORT-CUP
Dinsdag speelt titelverdediger Aarlanderveen voor de 0172SPORT-CUP uit tegen Nicolaas Boys. Zevenhoven mag het in zijn eerste wedstrijd thuis opnemen tegen Nieuwkoop. Zoals bekend worden zaterdag de finales afgewerkt bij Altior.

Open dag Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie bij SV Zevenhoven

Nieuwkoop laat Zevenhoven in slotfase ontsnappen